Solsikkefrø sort – Microgreen – Økologisk

Sort solsikkefrø til microgreens.

En af de nemmeste microgreens du kan dyrke. Vokser hurtigt og nemt til høje velsmagende microgreens der kan bruges til mange ting.

Der bruges cirka 40 – 60 g per portion afhængig af størrelse på spirebakke. Se “Frø per cm²” nede i beskrivelsen.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Beskrivelse

Smag:
Solsikker har en frisk grøn smag. Lykkedes man med at få rødlige stilke (læs under dyrkning), kan de få en lækker nøddeagtig smag.

Dyrkning:
3W, 1 BO, 7 D.
Solsikker kan kommes i blød i op til 6 timer før de sås. De kan også sagtens sås uden at blive lagt i blød. Det påvirker resultatet negativt hvis de ligger for lang tid i blød. Start dem med vægt på i 3 dage. Det hjælper solsikkerne med at komme af med frøskallen. Derefter behøves de kun 1 ekstra dag i mørke. Lad dem vokse de sidste 3-5 dage uden låg over. Med solsikker kan man opnå en nøddeagtig smag og et flot rød farve på stilken, hvis de får lov at tørre ud i cirka 12 timer. De begynder at hænge lidt, men så snart de får vand igen, skal de nok komme sig.

Frø per cm²:
0,056 g frø per cm² groareal. Se udregning af gram frø her.

Tid til høst:
Solsikke er en hurtigtvoksende microgreen. Du vil kunne høste dine solsikker efter cirka 7 dage. Begynd at høst når de rigtige blade dukker frem nede mellem de 2 kimblade. Får de lov til at gro for lang tid efter de rigtige blade kommer frem, får de en mere bitter smag. Det er smag og behag hvad man foretrækker, så test dig frem og smag på dem undervejs.

Indeholder især:
Jern og umættet fedt.

Yderligere information

Vægt N/A
Gram

, , ,